Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Donald Trump învinge în primarele republicane din Virginia de Vest

time.com
donald trump

Omul de afaceri Donald Trump a câştigat marţi primarele republicane din Virgina de Vest, un rezultat fără surpriză după ce toţi adversarii săi s-au retras din cursa primarelor şi este candidatul posibil al partidului pentru prezidenţialele din noiembrie, transmite AFP. 

Candidatul republican la Casa Albă a câştigat scrutinul de marţi, au estimat marile posturi americane de televiziune imediat după închiderea secţiilor de votare din acest stat aflat în Munţii Apalaşi unde viitorul sectorului minier reprezintă unul din principalele subiecte de campanie. 

În tabăra democraţilor, rezultatelor primarelor dintre Hillary Clinton şi Bernie Sanders nu erau cunoscute, însă senatorul de Vermont se afla în poziţie favorabilă potrivit CNN şi CBS şi învingător pentru NBC. 

Hillary Clinton conduce totuşi detaşat în cursa delegaţilor necesari pentru învestitura democrată. Cu 2.224 delegaţi, ea se apropie de majoritate absolută de 2.383, în timp ce Bernie Sanders avea marţi doar 1.448, potrivit estimărilor CNN.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.