Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA enerveaza Rusia. 'Desfasurarea de soldati in tarile baltice nu va ramane fara raspuns!'

rusia, sua, nato

Rusia a avertizat că desfășurarea a 3.000 de soldați americani în cele trei state baltice pentru a participa la manevre militare împreună cu armatele acestor țări nu va rămâne fără un răspuns din partea Moscovei, a declarat miercuri Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de externe, citat de agenția EFE.

'Aceasta nu este o știre, ci mai degrabă un element de planificare militară (...), dar vă asigur că nu va rămâne fără răspuns', a indicat oficialul rus, în opinia căruia respectivele aplicații constituie o încercare de a exercita o presiune militară asupra Rusiei.

'Am mai văzut așa ceva. Pentru noi nu este niciun fel de enigmă și nici nu ne va determina să ne schimbăm decizia de a merge pe drumul nostru', a asigurat Riabkov.

Pe de altă parte, el a calificat noua serie de sancțiuni americane împotriva principalei bănci din Crimeea și a mai multor lideri proruși din estul separatist al Ucrainei drept o 'provocare politică'. 'Nu vedem nicio logică ce ar putea să explice o asemenea decizie, având în vedere că Washingtonul a declarat că dorește revenirea situației la normal', a mai spus responsabilul din MAE rus.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.