Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Focuri de armă în apropierea unui centru de antrenament al armatei, în Mississippi

Camp Shelby

Focuri de armă au fost auzite în apropierea unui centru de pregătire al armatei americane, marţi, în statul , Mississippi (sudul SUA), unde autorităţile încearcă să găsească doi suspecţi, au informat autorităţile locale, potrivit AFP. 

"Soldaţii care se antrenează la Camp Shelby au semnalat focuri de armă de-a lungul Peret tower Road, în apropierea bazei de pregătire din sudul statului Mississippi", a spus un purtător de cuvânt al Gărzii Naţionale locale într-un comunicat. 

Acest drum nu este situat în incinta taberei, a precizat el, adăugând că incidentul, care a avut loc marţi în jurul prânzului (17.10 GMT), nu s-a soldat cu răniţi în rândul militarilor şi că paza centrului a fost întărită, fără ca vreo persoană să lipsească la apel. 

Şeriful comitatului Perry, Jimmy Dale Smith, a confirmat că nimeni nu a fost rănit după aceste focuri de armă, trase de la bordul unui autovehicul de tip pick-up în jurul orei locale 12.10, a informat jurnalul The Clarion-Ledger. 

Acest incident s-a produs la mai puţin de o lună de la atacul armat comis pe 13 iulie de Mohammad Youssouf Abdulazeez, 24 de ani, care a ucis patru militari deschizând focul în direcţia a două obiective ale armatei la Chattanooga, în Tennessee (sud). Agresorul şi-a pierdut viaţa în timpul confruntării cu poliţia, reaminteşte AFP.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.