Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat din spital

CBS News
george bush tatal

Fostul preşedinte american George H.W. Bush, 92 de ani, a ieşit luni din spitalul din Texas unde a fost internat, de la jumătatea lunii ianuarie, la terapie intensivă, în urma unei pneumonii, potrivit purtătorului său de cuvânt Jim McGrath, citat de AFP și preluat de agerpres.

"Preşedintele George H.W. Bush a ieşit azi din Houston Methodist Hospital după ce a fost tratat de pneumonie", a indicat purtătorul de cuvânt într-un comunicat. 

"El este recunoscător pentru toate rugăciunile şi mesajele primite pe durata internării, la fel ca şi pentru îngrijirile de clasă mondială pe care doctorii şi infirmierele i le-au oferit", a adăugat acesta. 

Cel de-al 41-lea preşedinte al SUA a suferit de o pneumonie bacteriană, iar soţia sa, Barbara (85 de ani), a fost de asemenea spitalizată, ca măsură de precauţie, timp de câteva zile, pentru o bronşită, după internarea soţului său. 

Imediat după internare, George H.W. Bush a fost dus la terapie intensivă şi intubat timp de 48 de ore pentru a fi ajutat să respire, după care a fost supus unui tratament mai uşor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.