Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA propun ca NATO să creeze un depozit de materiale pentru a face faţă unor crize precum COVID-19

DW
Coronavirus COVID-19

Statele Unite vor propune partenerilor lor din NATO să creeze un depozit de materiale care s-ar putea dovedi crucial în gestionarea unor crize precum cea a pandemiei de coronavirus, a declarat marţi într-o conferinţă de presă ambasadoarea americană la NATO, Kay Bailey Hutchison, citată de EFE.

"Vom cere liderilor NATO şi liderilor militari să prezinte planuri pe baza a ceea ce am învăţat din această criză. De exemplu, vom sugera să avem un depozit în care să nu existe bunuri perisabile, ci lucruri despre care ştim cu toţii că lipsesc în această epidemie", a declarat Hutchison, care şi-a exprimat convingerea că NATO "are cu siguranţă capacitatea" de a crea un astfel de depozit, precum şi de a inventaria şi transporta cele necesare pe cale aeriană, feroviară sau rutieră, ceea ce le-ar permite aliaţilor să se coordoneze şi să dispună de materiale mult mai rapid.

Hutchison a evidenţiat faptul că experienţa militară a Alianţei Nord-Atlantice va demonstra cum trebuie confruntat acest tip de criză "într-un mod mai rapid şi să fim mai bine pregătiţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.