Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA şi Italia nu au dat detaliile cerute de DIICOT în cazul Caracal până în prezent; Ce vor să afle procurorii - surse

oradeaindirect.ro

Surse judiciare spun pentru STIRIPESURSE că până la acest moment SUA şi Italia, ţări unde procurorii DIICOT Craiova şi Central au cerut ajutor pe tema cazului Caracal, nu au oferit încă detalii referitoare la cele solicitate de anchetatori.

Procurorul şef al DIICOT a menţionat în cadrul unei declaraţii de presă,  de vineri, că instituţia pe care o conduce a formulat o cerere de comisie rogatorie în Statele Unite ale Americii (SUA) şi a emis şi un ordin european de anchetă, în Italia, pe parcursul cercetărilor din dosarul Caracal.

Sursele STIRIPESURSE precizează că prin respectiva comisie rogatorie către SUA DIICOT Craiova ceruse detalii legate de conturi ale unor persoane de pe un site de socializare, despre care se bănuia că ar putea fi ale lui Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: DIICOT: Soția lui Dincă, verificată pentru complicitate la omor / Urmărirea penală, extinsă pentru profanare de cadavre în cazul Caracal

Deţinătorul paginii de socializare, o companie americană, nu ar fi dat curs acestei solicitări a procurorilor DIICOT până la acest moment.

Legat de Italia, a precizat procurorul şef al DIICOT procurorii au cerut prin ordinul european de anchetă stabilirea cu exactitate a hărţii relaţionale a lui Gheorghe Dincă, în perioada în care acesta a muncit acolo, verificări cu privire la posibile conturi pe care acesta ar putea să le aibă acolo dar şi alte detalii din perioada sa de şedere acolo.

Nici la această solicitare a procurorilor DIICOT nu au venit răspunsuri, menţionează sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.