Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA și Japonia avertizează Rusia: O lovitură nucleară în Ucraina va fi considerat'un act ostil nejustificat la adresa întregii omeniri'

bomba atomica

Premierul japonez, Fumio Kishida, și președintele SUA, Joe Biden, vor percepe 'orice utilizare a armelor nucleare de către Rusia în Ucraina ca 'pe un act ostil nejustificat la adresa întregii omeniri'.

Potrivit Agenţiei de presă RBC, acest fapt se precizează într-o declarație comună a celor doi lideri, nipon şi american, făcută publică de Casa Albă. Liderii Statelor Unite și Japoniei au subliniat că s-au pronunţat împotriva operațiunii speciale militare ruse din Ucraina. Kishida și Biden au dat asigurări că vor continua să impună sancțiuni împotriva Federației Ruse și să ofere sprijin Kievului. De asemenea, părțile au convenit să obţină o creștere economică și să soluţioneze problemele globale. Îi vom condamna pe toți cei care își folosesc puterea economică pentru a obţine beneficii în detrimentul altora, inclusiv subminarea de către Rusia a securității energetice și alimentare în întreaga lume', se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.