Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA sunt uimite de schimbările din Marea Britanie: 'E un aranjament atât de diferit'

londra

Secretarul de stat John Kerry, a cărui ţară este la jumătatea campaniei prezidenţiale care se va defăşura în cea mai mare parte a acestui an, şi-a exprimat uimirea marţi în legătură cu rapiditatea cu care s-au schimbat liderii în Marea Britanie, relatează Reuters.

Cu prilejul primei sale vizite la Londra de când Theresa May a devenit premier, Kerry s-a declarat 'uimit' de viteza tranziţiei, respectiv mutarea noului premier la reşedinţa din Downing Street 10, miercurea trecută, chiar după ce a plecat fostul premier David Cameron.

Citește și: Cum a reacționat o femeie după ce a aflat că mama sa a avut o relație cu soțul său

'S-a întâmplat mai degrabă rapid... Este un aranjament de tranziţie atât de diferit faţă de SUA', i-a spus May lui Kerry în cursul întrevederii de la reşedinţa premierului britanic.

'Sunt uimit că se întâmplă aşa de rapid - cum aveţi timp să împachetaţi totul?, a răspuns Kerry în cursul unei scurte şedinţe foto în care cei doi responsabili şi-au strâns mâinile, au zâmbit şi au stat pe fotolii în faţa unui şemineu.

Citește și: DEPRAVARE totală! Doi tineri fac sex, în văzul tuturor, la Electric Castel: Femeia a leșinat și a venit SMURD-ul / VIDEO

Cameron a demisionat după ce britanicii au votat în cadrul referendumului din 23 iunie să iasă din UE, eşuând în eforturile sale de a-i convinge să rămână în blocul comunitar la care Regatul Unit a aderat în 1973.

Cursa prezidenţial din SUA, între timp, are loc între republicanul Donald Trump care ar urma să obţină susţinerea oficială a partidului său la convenţia partidului din această săptămână, în Cleveland, Ohio, şi rivala lui, Hillary Clinton, care va obţine învestitura democrată săptămâna viitoare.

Americanii vor vota în noiembrie şi cel de-la 45-lea preşedinte, succesor al preşedintelui Barack Obama, va fi învestit în luna ianuarie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Una dintre adversarele Simonei Halep a pozat goală pentru o celebră revistă / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.