Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA sunt ZGUDUITE de DEMISII surpriză: Renunță din cauza e-mailurilor sparte

nateleung.com
demisie

Trei oficialităţi din Comitetul Naţional Democrat (DNC) au demisionat marţi, în urma piratării e-mailurilor responsabililor partidului, publicate neautorizat în timpul Convenţiei în care Hillary Clinton a fost învestită candidată la preşedinţia SUA din partea Partidului Democrat, transmite Reuters.

Cei trei demisionari sunt directorul general al DNC, Amy Dacey, directorul de comunicare Luis Miranda şi directorul financiar Brad Marshall. Anunţul a fost făcut de preşedinta interimară a DNC, Donna Brazile, care a preluat postul în urma primei demisii la vârf din conducerea DNC, Debbie Wasserman Schultz, survenită săptămâna trecută, după ce s-a dovedit că unele persoane din DNC şi-au exprimat preferinţa pentru Hillary Clinton în alegerile primare interne, în detrimentul contracandidatului Bernie Sanders.

Scandalul politic intern a fost declanşat de publicarea de către WikiLeaks a unor e-mailuri între oficialităţi ale DNC şi a căpătat implicaţii diplomatice, după ce democraţii au acuzat Rusia că ar fi în spatele piratării e-mailurilor pentru a-l favoriza pe candidatul republican la preşedinţie, Donald Trump. Moscova a negat orice implicare, titrează agerpres.ro.

Citește și: Telefonul afectează fertilitatea bărbatului: Ultimul studiu despre infertilitatea masculină

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.