Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA - Văduva lui John McCain îl înfurie pe Donald Trump

Agerpres
Donald Trump

Vizibil înfuriat de sprijinul anunţat de văduva lui John McCain pentru contracandidatul său democrat Joe Biden, Donald Trump l-a atacat virulent miercuri pe respectatul senator republican decedat în 2018, relatează AFP potrivit Agerpres.

Într-un mesaj deosebit de ironic şi agresiv transmis pe Twitter, liderul de la Casa Albă nu ratează, din nou, ocazia de a încerca să-l ridiculizeze pe cel care a fost unul dintre puţinii din propria sa tabără care a îndrăznit să-l critice făţiş, notează France Presse.

"Nu ştiu prea multe despre Cindy McCain în afară de faptul că am pus-o într-o comisie la solicitarea soţului ei", afirmă magnatul republican, care speră să obţină un al doilea mandat la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

"Joe Biden a fost sluga lui John McCain", adaugă Trump, care denunţă apoi "deciziile proaste privind războaie fără sfârşit" ale fostului senator.

"N-am fost niciodată fanul lui John", admite liderul de la Casa Albă, pentru a conchide că "Cindy n-are decât să-l ia pe Joe Adormitul".

Totuşi, susţinerea anunţată marţi de văduva lui McCain pentru candidatul democrat este o lovitură pentru Trump, care insistă că se bucură de sprijinul tuturor republicanilor.

"Da, suntem republicani, dar în primul rând suntem americani. Un singur candidat din actuala campanie apără valorile noastre ca naţiune, iar acesta este Joe Biden", a declarat Cindy McCain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.