Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA vor mări numărul militarilor americani în România: Anunțul făcut de Donald Trump și ministrul Apărării al SUA

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți seară, că în discuția cu Donald Trump a fost abordată și tema întăririi efectivelor militare americane în România, precizând că șeful de stat american a fost foarte interesat de această chestiune.

"Da, am discutat această chestiune (întărirea efectivelor americane în România -n.r.), am adus-o în discuție și am arătat disponibiltatea României de a găzdui contingente mai mari americane și președintele Trump a fost foarte deschis, iar cu secretarul Apărării am rămas noi doi că vom continua discuția foarte aplicată și mult mai tehnică pentru a vedea foarte concret unde se poate realiza așa ceva fiindcă nu avem nevoie doar așa generic de o mărire a numărului, ci vrem să avem mai mulți militari de exemplu în Brigada multinațională, în comandamentul regional pe care dorim să-l facem, în poliția aeriană și multe alte lucruri foarte concrete care, cu siguranță, le voi discuta cu proxima ocazie", a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan scoate la suprafață adevăruri cutremurătoare: Clanurile politice au dat tonul, iar clanurile interlope s-au adaptat

Chestionat și dacă a primit un răspuns din partea șefului de stat american, Iohannis a răspuns pozitiv. "(Președintele Trump -n.r.) este foarte interesat și tema va fi urmărită în continuare de secretarul Apărării și aprofundată", a completat președintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.