Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Subiectul este închis', spune selecţionerul Belgiei despre Thibaut Courtois la EURO 2024

Marca
Thibaut Courtois

"Subiectul este închis", a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Belgiei, Domenico Tedesco, despre portarul Thibaut Courtois, care a declarat forfait pentru EURO 2024, competiţie unde echipa "diavolilor roşii" este printre adversarele României, informează site-ul rtl.be.

Thibaut Courtois, care era în mod obişnuit titular între buturile naţionalei Belgiei, a anunţat, pe 19 decembrie, că nu va participa la EURO 2024, la patru luni după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng în timpul unui antrenament. Anunţul lui Courtois a venit în urma unei dispute cu Domenico Tedesco. În luna iunie, portarul a refuzat să joace împotriva Estoniei în preliminariile EURO 2024, deoarece nu a fost de acord ca lui Romelu Lukaku să i se atribuie banderola de căpitan, potrivit Agerpres.

Tedesco a fost întrebat de ziarişti despre Courtois, după tragerea la sorţi a grupelor pentru următoarea ediţie a Ligii Naţiunilor.

"Eu nu am reacţionat, pentru că totul este trist în această afacere. Ceea ce trebuia să vă spun, am spus într-o conferinţă de presă, nu mai este nimic de spus. Subiectul este închis, complet închis. Am spus deja ce aveam de spus despre acest subiect, ştiu că se vorbeşte des despre asta. Este timpul să ne concentrăm pe jucătorii care sunt pregătiţi şi care vor să joace. Am spus deja totul", a declarat Tedesco.

Viitorul lui Thibaut Courtois la naţională este de atunci subiectul a numeroase discuţii. Nimeni nu a închis uşa definitiv, dar relaţia dintre selecţioner şi portarul său este glacială, notează site-ul citat.

Belgia va juca primul său meci la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Slovaciei, la Frankfurt. România va fi a doua sa adversară în Grupa E, pe 22 iunie la Koln. Ultima sa partidă în faza grupelor va avea loc pe 26 iunie la Stuttgart, contra câştigătoarea unui play-off de calificare (Bosnia, Ucraina, Israel sau Islanda).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.