Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Subofițerul ISU Dâmbovița prins când lua mită este bănuit și de alte fapte

radiounirea.ro
autospeciale ISU

Subofițerul ISU Dâmbovița prins, la finele lunii septembrie, în flagrant când lua mită, este bănuit că de noi infracțiuni de luare de mită. Concret, acesta ar fi cerut și primit 8.000 de lei pentru nu amenda o firmă la care a găsit nereguli privind măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Florin Cîțu nu se lasă! ”Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public”

Potrivit Biroului de informare și relații publice din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, Curtea Militară de Apel București a admis joi o contestație și a dispus arestarea subofițerului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Dâmbovița, pentru 30 de zile, pentru luare de mită.

„În fapt, s-a reținut că inculpatul a pretins de la un denunțător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de P.S.I. la o societate comercială și pentru a nu sancționa contravențional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei. Totodată, în aceeași cauză, prin ordonanța din data de 01.10.2019, procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au dispus extinderea acțiunii penale sub aspectul unei noi infracțiuni de luare de mită, în formă continuată (3 acte materiale) constând în aceea că, în perioada februarie-septembrie 2015, același inculpat a pretins și primit, suma totală de 8.000 lei de la un denunțător în legătură cu nereguli constatate pe linie de P.S.I. la o societate comercială, pentru a aplica respectivei societăți o sancțiune contravențională mai ușoară”, arată Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Citește și: Dan Barna, făcut praf de Diaspora: ‘Mânca și nu se mai oprea. Cum să vorbim, să-l oprim din mâncat?’ .

Subofițerul ISU Dâmbovița a fost prins, la finele lunii septembrie, în flagrant când lua mită. Potrivit DGA, suspectul era bănuit că a pretins de la un denunțător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de PSI la o societate comercială și pentru a nu sancționa contravențional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.