Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Subsolul spitalului din Oraviţa, inundat din cauza ploii

ploaie grindina

Subsolul spitalului orăşenesc din Oraviţa a fost inundat, marţi după-amiază, ca urmare a ploilor abundente care au căzut în zonă, la faţa locului intervenind pompierii militari din localitate, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

De asemenea, pompierii militari din Oraviţa intervin pentru scoaterea apei dintr-o gospodărie, unde apa a pătruns în pivniţa casei, potrivit Agerpres.

"Se acţionează în Oraviţa pentru evacuarea apei din mai multe curţi inundate, precum şi pentru evacuarea apei din subsolul Spitalului din Oraviţa. În sprijinul colegilor de la Oraviţa se deplasează de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu două motopompe transportabile şi de la Secţia de Pompieri Moldova Nouă o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu o motopompă transportabilă", precizează sursa citată.

În urma fenomenelor meteorologice produse în judeţul Caraş-Severin, pompierii au mai intervenit pentru evacuarea apei din două curţi şi de pe o stradă din municipiul Caransebeş, precum şi pentru decolmatarea unui podeţ din aceeaşi localitate.

Totodată, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa intervin pentru evacuarea apei din pivniţa unei gospodării din satul Târnova şi din curtea unei case din municipiul Reşiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.