Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Substanţe interzise descoperite asupra doi tineri în comuna Ruscova

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina
Conform aceleiaşi surse, înainte de a fi legitimaţi, unul dintre tineri a încercat să scape de un pliculeţ, deschizând portiera maşinii şi aruncându-l pe jos.

"Azi dimineaţă, în jurul orei 02.25, un echipaj mobil din cadrul SPF Poienile de sub Munte aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a observat în staţionare pe raza localităţii Ruscova, un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în România, în care se aflau doi tineri. La observarea patrulei, tânărul care stătea pe scaunul din dreapta faţă a mijlocului de transport a deschis portiera şi a aruncat un pliculeţ, în care se afla o substanţă solidă alb-gălbuie, posibil substanţă interzisă. Drept urmare, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanelor şi a mijlocului de transport, în urma căruia au mai descoperit într-un hanorac lăsat în portbagaj încă două pliculeţe, unul care conţinea un praf alb, iar celălalt o substanţă vegetală de culoare verde olive, de asemenea posibil substanţe interzise", a spus Iulia Stan.

Iniţial, tinerii au infirmat că pliculeţele le aparţin, dar ulterior au recunoscut.

"Dacă la început, cei doi tineri, de 25, respectiv 35 de ani, domiciliaţi în judeţul Maramureş, au declarat că nu ştiu ale cui sunt pliculeţele cu substanţele respective, ulterior au recunoscut că sunt pentru consumul propriu", a mai precizat Iulia Stan.

Substanţele au fost ridicate, ambalate şi sigilate şi transmise către DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.