Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Substaţia de Ambulanţă de la Spitalul din Ţăndărei a fost închisă după ce 4 cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Digi 24
ambulanta

Substaţia de Ambulanţă din incinta Spitalului Orăşenesc Ţăndărei a fost închisă după ce patru cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus. Alţi 12 angajaţi, ambulanţieri şi asistente, aşteaptă rezultatele testelor, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de Prefectura Ialomiţa, în 11 martie a fost depistat pozitiv primul caz de coronavirus de la Substaţia de Ambulanţă din incinta Spitalului Orăşenesc Ţăndărei. Două zile mai târziu, în urma testării întregului personal medical, asistente şi ambulanţieri contacţi cu acest caz pozitiv, au mai fost înregistrate încă trei cazuri de infectare cu COVID-19.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

Două dintre aceste persoane au fost internate în ziua depistării la Spitalul suport COVID-19 Feteşti şi una la Spitalul Colentina.

"În urma înregistrării acestor 4 cazuri pozitive, s-a dispus măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Ţăndărei şi suspendarea activităţii acestuia. Spitalul Ţăndărei va fi deservit de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Slobozia", se arată în comunicatul remis de Prefectura Ialomiţa.

O asistentă medicală de 42 de ani, de la Spitalul Ţăndărei – Laborator, iar ulterior mutată la Triaj a murit marţi. Ea a avut contact cu un caz confirmat care a şi decedat în 26 martie. Femeia a fost internată în Spitalul Feteşti în 2 aprilie şi transferată în 4 aprilie la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Ea avea comorbidităţi: diabet zaharat tip II, afecţiune tiroidiană.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

În judeţul Ialomiţa, sunt 108 persoane diagnosticate cu coronavirus, 8 persoane sunt vindecate, 430 de persoane se află în carantină şi 529 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.