Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes neașteptat pentru noul partid anunțat de Dacian Cioloș: Câți susținători a strâns MRÎ în doar două zile

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos

Succes neașteptat pentru noul partid anunțat de Dacian Cioloș! La doar două zile după ce fostul premier a făcut anunțul, Mișcarea România Împreună a strâns deja 30.000 de susținători, majoritatea dorind să devină membri de partid.

„În primele 48 de ore de la anunțarea depunelor actelor pentru noul partid, aproape 30.000 s-au înscris ca susținători ai RO+. Dintre aceștia, aproape 17.000 și-au declarat dorința de a fi membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului București”, a anunțat Vlad Voiculescu, luni dimineață.

CTP, explicații incendiare despre lipsa lui Iohannis de la ședința Parlamentului pentru Moldova: Ipoteză explozivă despre poziția Rusiei privind Unirea

Fostul ministru al Sănătății în cabinetul Cioloș a adăugat că „miza principală pentru următorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte până acum, în politică!”

„Politica nu trebuie să fie o mocirlă. Politicianul nu trebuie să fie porc. Modul cum ne așezăm lucrurile #înȚaraNoastră, pentru noi și pentru ceilalți - pentru că asta face politica - ar trebui să fie despre ce putem face noi, #împreună! Dacă vom fi destul de mulți și destul de hotărâți, vom reuși!”, a mai scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.