Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes pe vremea pandemiei - Modelul de încălțări care a înregistrat un succes uriaș

captura Pro TV
pantofi incaltaminte

Crocs-urile au revenit din nou la modă. Compania a înregistrat creşteri de profit semnificative în perioada pandemiei, potrivit Mediafax.

Din 2009 până-n prezent, s-au cumpărat peste 700.000.000 de papuci din spumă şi vânzările continuă să crească.

Compania Crocs a înregistrat în perioada pandemiei o creştere fantastică. În luna martie, compania a înregistrat cu 14% mai mult profit decât în martie 2019, iar în aprilie, chiar dacă magazinele au fost închise, profiturile au crescut şi mai mult.

Crocs-urile, care reprezintă unul din cele mai bine vândute produse pe Amazon, au atins un venit în valoare de 1,23 miliarde de dolari în ultimii ani, la un deceniu de când modelul a ieşit pentru prima dată pe piaţă.

Recent, Crocs-urile au ajuns şi pe podiumurile de modă şi în picioarele vedetelor. Celebrităţi ca Justin Bieber, Ariana Grande şi Post Malone poartă aceşti papuci, iar Crocs-urile în ediţii limitate sunt vândute chiar şi la preţul de 1,000 de dolari. Unul din cele mai cunoscute modele a ieşit din colaborarea delicioasă dintre companiei Crocs cu KFC. Deşi încă nu au fost puşi în vânzare, compania a declarat că deja este cea mai profitabilă colaborare pe care au avut-o până acum.

Coronavirus - Meciul de fotbal care a ucis 41 de persoane (Studiu)

Videoclipul cu Crocs-urile inspirate din puiul de la KFC a strâns 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube. Încălţămintea va fi scoasă la vânzare în iulie.

Astfel, în perioada în care toţi antreprenorii erau disperaţi că nu vor putea să-şi vândă produsele, Crocs îşi reînoia tehnica de publicitate şi marketing şi îşi muta piaţa de desfacere în online, ţintând publicul tânăr şi fanii vedetelor care le-au consacrat încălţămintea.

Încălţămintea din spumă de plastic este, fără îndoială, unul din cele mai bine vândute produse pe timpul pandemiei. Compania a donat peste 450.000 de perechi de papuci la medicii care luptă în prima linie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.