Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes românesc: Suedezii cumpără 100 de locomotive produse la Craiova

locomotiva

Producătorul de material rulant Softronic Craiova a semnat un contract cu suedezii de la Green Cargo pentru livrarea a 100 de locomotive în următorii zece ani. Acestea se adaugă unităților Transmontana, aflate deja în circulație în țara nordică, informează economica.net.

"S-a semnat un contract pe 10 ani, cu livrarea a 10 locomotive/an", a confirmat pentru econimica.net Ion Gîrniță, unul dintre proprietarii Softronic Craiova.

Despre acest subiect a relatat și România Feroviară: "În perioada următorilor ani, până în 2030, Softronic Craiova va livra în Suedia pentru Green Cargo un număr de 100 locomotive electrice TransMontana. Noul contract de livrare este rezultatul satisfacției clientului suedez ca urmare a livrărilor din ultimii trei ani".

Locomotivele LE-MA fabricate de Softronic pot tracta trenuri grele în condițiile climei nordice, mai spun cei de la România Feroviară. Producătorul de material rulant din Craiova a mai livrat și în anii trecuți locomotive către operatorul suedez de transport feroviar de marfă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.