Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suceava a ajuns la o rată de incidență de 1,36 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

Twitter
covid 19 coronavirus

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut la 1,36 la mia de locuitori în judeţul Suceava, în ultimele 24 de ore, în condiţiile în care la precedenta raportare era de 1,25 la mie, informează AGERPRES.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ sunt vineri 1.041 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie, faţă de 953 de cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor de COVID-19 pe localităţi, dintre cele 114 localităţi un număr de 20 nu înregistrează niciun caz, 17 au câte un caz în evoluţie, 33 au sub cinci cazuri în evoluţie, 29 au sub zece cazuri în evoluţie, iar 15 au peste zece cazuri în evoluţie.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Totodată, în carantină sunt plasate 613 persoane, iar în izolare un număr de 380 de suceveni.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 62.218, în ultimele 24 de ore fiind testate 661 persoane, iar, potrivit GCS, în 133 de cazuri s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava a făcut un nou apel la populaţie să respecte toate măsurile de protecţie şi restricţiile impuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.