Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE O tânără de 20 de ani a transportat 4 copii pe barele metalice ale mașinii

O femeie de 20 de ani din localitatea Zvoriștea, județul Suceava, a fost amendată după ce a transportat cu mașina patru copii pe barele metalice ale caroseriei.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au sesizat după ce în spațiul public au apărut fotografii care prezentau o mașină care transporta pe barele metalice situate pe părțile laterale ale caroseriei patru copii.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă pe raza comunei Zvoriștea de o femeie de 20 de ani din localitate, scrie mediafax.ro.

„Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți 4 minori. Femeia a rulat în acest fel câțiva zeci de metri, ulterior oprind vehiculul și solicitându-le celor 4 minori să coboare”, a transmis IPJ Suceava.

Citește și: Nicușor Dan dezvăluie care este starea relației cu PNL și USR PLUS: ‘În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toți primarii’

Polițiștii au audiat-o pe femeie, dar și pe părinții copiilor implicați. Aceștia au fost avertizați și instruiți cu privire la pericolele generate de acest tip de comportament, iar femeia a fost amendată cu 1.160 lei pentru încălcarea legislatiei rutiere, respectiv pentru transportul persoanelor în afara caroseriei.

Polițiștii continuă verificările cu privire la alte aspecte privind punerea în pericol a vieții sau sănătății copiilor respectivi.

Citește și: Elena Udrea: ‘Sunt un om liber, am un copil, vreau să îl cresc în libertate. Oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?’ .content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.