Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suceava: Trei câini au fost găsiți împușcați pe un câmp

caine

Trei câini au fost găsiți împușcați pe un câmp de lângă comuna Cornu Luncii, județul Suceava, după o partidă de vânătoare. Incidentul vine la câteva zile după ce alți 6 câini au fost găsiţi împuşcaţi între localităţile Solca şi Arbore, judeţul Suceava, scrie Mediafax.

Inspectoratul de Poliție Suceava a început o anchetă după ce o femeie care și-a găsit câinii împușcați a sunat la 112.

Câinii femeii dispăruseră în urmă cu o săptămână de acasă și abia joi a reușit să îl găsească pe unul dintre aceștia, împușcat și abandonat pe un câmp din apropierea localității. La puțin timp a găsit și al doilea câine, dar și un altul, la fel, împușcat și abandonat în câmp.

„A fost declanșată o anchetă în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. În cursul zilei de astăzi urmează să se facă necropsia animalelor, dar cel mai probabil asta va arăta și necropsia - că animalele au fost ucise prin împușcare. În weekend în acea zonă a avut loc o partidă de vânătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Citește și: Bacău: Coliziune între un autobuz cu pasageri şi un autoturism

Primele cercetări arată că animalele au fost împușcate cu o armă cu alice.

Proprietara a 2 dintre câini a postat și pe Facebook o fotografie cu cățeii împușcați și cu mesajul: „În România mea. Familia sufletului meu, ținta pentru divertismentul posesorilor de arme”.

Reprezentanții unei asociații care se ocupă de protecția și salvarea animalelor din județul Suceava spun că animalele împușcate lângă Cornu Luncii erau la 4 metri de șosea și la doar 250 de metri de localitate.

În urmă cu câteva zile, 6 câini au fost găsiţi împuşcaţi între localităţile Solca şi Arbore în judeţul Suceava. Potrivit localnicilor, în zonă a avut loc o partidă de vânătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.