Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suceava: Trei persoane reţinute şi 17 dosare penale întocmite pentru conducere sub influenţa alcoolului

Trei persoane au fost reţinute şi s-au întocmit 17 dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în minivacanţa de Paşte, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, poliţiştii au constatat în flagrant comiterea a peste 25 de infracţiuni rutiere şi au întocmit 17 dosare penale la regimul rutier pentru săvârşirea infracţiunii de "conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe" faţă de trei şoferi, dispunând şi măsura reţinerii pentru 24 de ore şi introducerea acestora în arestul IPJ Suceava.

Unul dintre bărbaţii reţinuţi, din comuna Poiana Stampei, care avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, fără a poseda permis de conducere.

Un al doilea, în vârstă de 23 de ani, din comuna Zvoriştea, avea o alcoolemie de 0,64 mg/l şi conducea un autoturism neînmatriculat fără să posede permis de conducere valabil.

Al treilea şofer reţinut, din Brodina, avea o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi are permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii atrag atenţia că alcoolul este unul dintre principalii factori de risc în ceea ce priveşte conducerea vehiculelor pe drumurile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.