Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedezii le dau cu terenul în cap tricolorilor: UMILINȚĂ la București - VIDEO

Echipa naţională de fotbal a României este condusă de reprezentativa similară a Suediei, scor 0-2, în partida din penultima rundă a grupei F de calificare la EURO 2020. În minutul 34, Quaison a majorat avantajul nordicilor.

În minutul 34 al partidei de pe Arena Națională, atacantul Robin Quaison a punctat pentru 2-0. Acesta a primit de la Berg, autorul primului gol, și l-a învins pe Tătărușanu din interiorul careului.

Suedezii au deschis scorul în minutul 18. Decarul Emil Forsberg i-a depăşit în viteză pe Ciprian Deac şi Vasile Mogoş, în bandă, şi i-a centrat lui Marcus Berg, în careu, care a reluat în plasă, fiind nemarcat.

Vezi golurile AICI

Citește și: Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

România trebuie să obţină o victorie, la cel puţin două goluri diferenţă, şi să înregistreze cel puţin o remiză contra Spaniei, luni, de la ora 21:45, la Madrid, în ultimul meci din grupă, pentru a se califica la turneul final din actualele preliminarii.

În cazul în care România nu va reuşi calificarea la Campionatul European din preliminariile clasice, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.