Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedia: 4 oameni uciși după explozia unei mașini

Cele patru persoane au murit în explozia unei maşini în apropiere de Goteborg, a anunţat sâmbătă poliţia, care nu a stabilit până în prezent cauzele deflagraţiei, potrivit AFP.

Media locale au relatat că una dintre victime era un lider al unei bande criminale cunoscute în oraş, care este de mai mulţi ani teatrul reglărilor de conturi între bande rivale.

Robert Karlsson, şeful unităţii de anchete criminale din regiune, a declarat însă că e prea devreme pentru a avansa varianta unei crime. "Nu avem nicio pistă, nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Nu suntem decât la început", a declarat el la postul de radio public SR.

Patru persoane se aflau în maşină când s-a produs explozia, la o oră de vârf, într-o intersecţie, a informat poliţia, care nu a determinat cauza exploziei şi nici nu a furnizat detalii privind identitatea victimelor.

"Trei persoane care se aflau în maşină au murit vineri... O fată, grav rănită, care a fost spitalizată, a murit în timpul nopţii", a indicat poliţia din Goteborg într-un comunicat.

Maşina a fost "practic distrusă", potrivit serviciilor de salvare.

Piese desprinse din autoturism au zburat în aer, a povestit un martor ocular la canalul public de televiziune SVT. "Când m-am apropiat de maşină, am văzut că trebuia să fie o bombă. Era complet demolată", a spus acest martor, Janne Wolltin, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.