Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedia, cu Ibrahimovic titular, învinsă de Georgia, cu 2-0 în preliminariile CM Qatar 2022

Zlatan Ibrahimovic

Șansele naționalei de fotbal masculin a Suediei de a-și asigura primul loc în Grupa B a preliminariilor de calificare la Cupa Mondială sunt serios afectate de înfrângerea cu 2-0 în fața Georgiei, joi seara, în deplasare, la Batumi, anunță Mediafax.

Khvicha Kvaratskhelia a marcat de două ori în repriza a doua, aducând Georgiei a doua victorie în grupa B și lăsând Suedia la două puncte în fața Spaniei, care poate prelua primul loc dacă va învinge, tot joi seara, naționala Greciei.

Astfel, meciul decisiv se va juca duminică, Spania găzduind Suedia, în ultimul meci de calificare.

O remiză cu Grecia va garanta Spaniei cel puțin un loc doi în grupă, iar în cazul unei victorii, Suedia va avea nevoie de o victorie în deplasare, pentru a se califica direct.

Doar câștigătoarea grupei se califică automat la Cupa Mondială de anul viitor din Qatar, în timp ce ocupanta locului doi va trebui să treacă printr-un baraj cu celelalte ocupante ale locurilor secunde și două câștigătoare ale grupelor din UEFA Nations League.

Suedia a avut cele mai multe ocazii pe tot parcursul meciului cu Georgia, Zlatan Ibrahimovic și Alexander Isak irosind cele mai importante șanse de a marca, înainte ca Kvaratskhelia să le ofere gazdelor victoria cu golurile din minutele 61 și 77.

Georgia este pe locul patru în grupă, cu șapte puncte din opt meciuri, și nu are nicio șansă să termine în primele două locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.