Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Panică în Suedia: un minor a tras cu arma într-un centru comercial / UPDATE

Twitter.com
Poliție poliția suedia

UPDATE:

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost dusă la spital, în urma unui atac armat care a avut loc vineri într-un centru comercial din Suedia, anunță BBC. Oamenii aflați în centrul comercial din orașul Malmo, situat în sudul țării, au fugit panicați după ce au auzit aproximativ 20 de focuri de armă, a anunțat postul suedez TV4, relatează Mediafax. Poliția a arestat un adolescent și crede că împușcăturile au legătură cu tensiunile dintre bande. Incidentul a avut loc în contextul în care Suedia se pregătește pentru alegerile generale de luna viitoare, unde violența între bande este pe primul loc în topul preocupărilor alegătorilor. Suedia are în continuare una dintre cele mai mari rate de omoruri cu arme de foc din Europa.

Știrea inițială:

Un incident armat a avut loc vineri după-amiază într-un centru comercial din oraşul Malmö, situat în sudul Suediei, anunţă serviciile de securitate suedeze, precizând că autorul atacului a fost reţinut, relatează Mediafax.

Un individ a deschis focul în Centrul comercial Emporia, în centrul oraşului Malmö. Conform martorilor, au fost trase aproximativ 20 de focuri de armă.

Cel puţin două persoane au fost rănite în atac, afirmă surse citate de publicaţia Aftonbladet. Centrul comercial a fost evacuat, iar perimetrul din jur a fost securizat.

Presupusul autor al atacului, un individ minor, a fost imobilizat şi reţinut.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar ipoteza privilegiată în acest moment este cea a unui incident infracţional de tip reglare de conturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.