Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sulfina Barbu, la sediul DNA: Sistemul politic a greșit

sulfina barbu

Oferta politica a PNL trebuie sa fie cu oameni curati, tineri si care nu sunt acuzati de coruptie, a declarat joi fostul ministru Sulfina Barbu.

'Eu sunt convinsa ca suntem pregatiti cu un program politic adecvat si cu o echipa, nu discutam de oameni. Trebuie ca oferta politica a PNL din punct de vedere al resursei umane sa fie cu oameni curati care nu sunt acuzati de coruptie, care au un CV în spate, tineri si doar atunci partidul va obtine maximum de voturi. Sunt convinsa ca aceasta lectie am învatat-o si noi vom veni cu o solutie adecvata', a spus Sulfina Barbu, la sediul DNA, unde a fost audiata în calitate de martor într-un dosar al Elenei Udrea.

Ea a sustinut ca alegerile anticipate reprezinta în acest moment cea mai buna solutie. 'Oamenii sunt cei care trebuie sa-si aleaga politicienii pe care doresc sa-i trimita la conducere, cred ca este lipsa de legitimitate astazi la actualii politicieni si cred ca aceasta este solutia cea mai potrivita', a afirmat Sulfina Barbu, potrivit Agerpres.

În opinia sa, protestele din ultimele zile sunt determinate de faptul ca sistemul politic, din pacate, a gresit. 'Si a gresit în mod repetat', a punctat Barbu.

'Fiecare dintre noi trebuie sa tragem învataminte din ceea ce se întâmpla si sunt convinsa ca doar un vot este cel care poate sa readuca o clasa politica legitima în fruntea tarii', a spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.