Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sumă fabuloasă dată de Amazon pentru un documentar despre Rihanna! Cine este autorul

vulture.com
rihanna

Drepturile de difuzare la nivel mondial pentru un documentar despre cântăreața originară din Barbados Rihanna, care va fi regizat de Peter Berg, au fost cumpărate pentru 25 de milioane de dolari de platforma de streaming a companiei Amazon, potrivit The Hollywood Reporter.

Potrivit unor surse din industrie, Peter Berg lucrează de mai mulți ani la acest proiect care va prezenta o perspectivă nefiltrată a vieții Rihannei, despre "simțul acesteia al umorului, etica profesională, familie și iubire".

La momentul în care a fost anunțat proiectul, în 2015, acesta a fost descris drept "mai mult un studiu de personaj decât un film muzical".

În octombrie, Rihanna şi-a lansat o autobiografie vizuală, cu peste 1.000 de imagini și multiple informații despre ea.

"De la copilăria ei din Barbados la turneele în jurul lumii, de la aparițiile de pe scenele de modă la momentele private alături de familie și de prieteni, cartea cuprinde imagini din viața ei intimă și fotografii realizate pe parcursul carierei de muzician, creator de modă și antreprenor", au declarat cei de la editura Phaidon.

Potrivit artistei, autobiografia a fost realizată pe parcursul a mai mult de cinci ani.

"Sunt foarte bucuroasă că pot împărtăși colecția ce cuprinde imagini incredibile. Lucrăm la această carte de mai bine de cinci ani și sunt cu adevărat fericită să o pot împărți cu toată lumea", a declarat Rihanna înainte de lansare.

Cartea în format fizic are o greutate de aproximativ 6,8 kilograme.

Citește și: Marcel Vela, intervenție în FORȚĂ! Capul care ar urma să CADĂ - Va fi cutremur într-o instituție a statului

Rihanna, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 31 de ani, şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent este "Anti" şi a fost lansat în 2016. Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, a ajuns un idol al noii generaţii.

În luna mai, Rihanna s-a asociat cu compania de lux LVMH, cu sediul la Paris, pentru a lansa un brand de haine, accesorii și încălțăminte. Compania - care deține aproximativ 70 de mărci de lux, printre care Louis Vuitton și Moet & Chandon - a anunțat că brandul se va numi Fenty, după numele de familie real al cântăreței. Cântăreața nu se află la prima inițiativă de acest tip, fiind celebră pentru colaborarea sa cu Puma, pentru o gamă de produse sportive devenită foarte populară. Rihanna s-a lansat și în domeniul produselor cosmetice, în 2017, cu gama Fenty Beauty, iar, anul trecut, a lansat o colecție de lenjerie intimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.