Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sume mari de bani, un pistol cu glonț și droguri au fost ridicate de polițiști în urma unor percheziții la persoane suspecte de trafic de substanțe psihotrope

perchezitii

Sume mari de bani, un pistol cu glonț și droguri au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și de procurorii DIICOT din Cluj, în urma unor percheziții la persoane care ar fi comandat, din Olanda, pentru comercializare și consum propriu, substanțe cu efecte psihoactive, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Cluj-Napoca au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca, municipiul Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite că au procurat, din Țările de Jos, substanțe cu efect psihoactiv.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

„Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport”, a transmis, luni, IGPR, printr-un comunicat de presă.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, cinci laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, cinci cântare electronice, un hard-disk, o pușcă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu cinci cartuşe.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.