Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summitul Biden-Putin s-a terminat repede: Întâlnirea istorică dintre ruși și americani s-a încheiat, la Geneva

putin biden putin

UPDATE

Preşedintele SUA, Joe Biden, a părăsit vila La Grange după negocierile cu liderul rus Vladimir Putin. La rândul său, preşedintele rus Vladimir Putin urmează să susţină o conferinţă de presă.

Summitul preşedinţilor SUA şi Rusiei, Joe Biden şi Vladimir Putin, a durat în jur de trei ore şi jumătate, mai puţin decât se anticipa, inclusiv cu pauza de dinaintea schimbării formatului din unul restrâns în unul extins.

Știrea inițială

Reuniunea în format extins a summitului SUA-Rusia, desfăşurat în oraşul elveţian Geneva, s-a încheiat, afirmă un oficial de la Casa Albă citat de postul CNN.

Summitul a început prin întâlnirea bilaterală a preşedinţilor din SUA şi Rusia, Joe Biden şi Vladimir Putin, care a durat 93 de minute.

Citește și: SCENE INCREDIBILE la Geneva: Jurnaliştii ruşi de la summitul Biden-Putin i-ar fi tras de braţe şi de haine pe jurnaliștii americani

După o pauză de 45 de minute, summitul a continuat cu o reuniune în format extins la care au participat Joseph Biden şi Vladimir Putin alături de toţi membrii delegaţiilor din Statele Unite şi Rusia. Această sesiune a summitului a durat 65 de minute.

Acestea au fost etapele programate în mod oficial ale summitului SUA-Rusia. Preşedinţia SUA a confirmat că summitul s-a încheiat la ora 17.05 (18.05, ora României).

Joseph Biden şi Vladimir Putin urmează să anunţe rezultatele summitului.

Citește și: S-au certat? Întâlnirea față în față dintre Joe Biden şi Vladimir Putin s-a încheiat, după mai puțin timp decât era estimat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.