Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Summitul Trump-Putin, sub lupa lui Cozmin Gușă: 'E multă ipocrizie acolo'. Ce amănunt scoate la iveală consultantul politic

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a făcut o analiză foarte dură după întâlnirea dintre Donald Trump și Vladimir Putin. Acesta a spus că este foarte multă ipocrizie în abordare, întrucât multă lume s-a întrebat cu ce îl are la mână Putin pe Trump, dar nimeni nu se întreabă cu ce îl au la mână SUA pe Putin, mai ales prin modul în care președintele rus a obținut miliarde prin afaceri de stat. Consultantul a mai spus că nu trebuie să ne mire faptul că Trump a încercat să obțină o remiză ieri, ”iar Putin aproape că i-a făcut hatârul, în sensul în care din punct de vedere oficial a spus că Rusia nu s-a implicat în alegerile din SUA”.

„Acum, ca să revenim la SUA. Și acolo e multă ipocrizie. Toată lumea se întreabă cu ce îl are la mână Putin pe Trump? Vai de mine. Vreo două- trei prostituate, de care știau și nevestele lui Trump, întotdeauna. Dar de ce nu se întreabă cu ce l-au avut SUA la mână pe Putin, cu miliardele pe are le-a făcut, cu fel de fel de afaceri de stat. Adică cum instituțiile de intelligence din SUA nu au aceste dovezi prin care Putin a devalizat bugetul național ca să se îmbogățească? E o glumă. Sau invers. A întrebat cineva de minele de diamant ale familiei Bush din Africa? Sau despre felul în care Barack Obama a  ajuns să fie candidat la alegerile din SUA, după ce a luat drepturi de autor de 8 milioane de dolari ca să aibă bani de campanie, pentru o carte inexistentă? Sau de megaafacerile familiei Clinton? Astea sunt obiecte de șantaj”, a spus Gușă la Realitatea Tv.

CCR tranșează 'războiul' Iohannis-Dragnea: Proiectul de suflet al liderului PSD, pe masa judecătorilor

Consultantul a mai spus că este cert că Rusia s-a implicat în alegerile din SUA, dar în același timp, și americanii au încercat să se amestece în alegerile din Rusia sau Ucraina, dar nu se vorbește despre asta, ceea ce e o ipocrizie:

”E multă ipocrizie și acolo, cum e și la analiștii noștri. Ce să vezi, domle, cum ataca Trump Germania? Ce să vezi, nu e Germania dependentă de Rusia dpdv energetic? De unde ne mirăm așa? De unde aceste mirări profesionale legate de ce vedem pe planetă că Trump a vrut să obțină și el o remiză cu Putin. Bineînțeles că Rusia s-a implicat în alegeri. Și nu doar acuma, s-au implicat întotdeauna. Dar Sua nu s-au implicat în alte alegeri? Nu au încercat la alegerile din Rusia, Ucraina? Doamna Victoria Nuland nu știa despre Maidanul de acolo? Bineînțeles că știe, dar nu se vorbește despre asta. Adică această ipcrizie a tuturor într-o situație normală”(..)

În final, Cozmin Gușă a reiterat că România nu contează pentru că a fost inertă în mandatul lui Băsescu, rușinos de umilă, iar în mandatul lui Iohannis inertă.

Totodată, despre Donald Trump, Cozmin Gușă a conchis: ”De ce să ne miram acum ca Trump a luptat pentru o remiză cu Putin? Nu stiu dacă e mai șantajabil Trump decat fostele familii prezidențiale.(...) Poate la Donald Trump este vorba de Miss Univers sau de alte chestii umane”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.