Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunt pregatite Orasele Romaniei pentru `Noua eră a Fondurilor Europene`?

stiripesurse.ro
fonduri europene consultanti

Ultimii ani au marcat progrese semnificative pentru România în domeniul infrastructurii, educației și sănătății, finanțate prin fonduri europene. Totuși, a existat și loc pentru îmbunătățiri, în special în ceea ce privește eficiența și absorbția fondurilor.

România încheie exercițiul financiar al UE 2014-2020 și pășește timid în perioada 2021-2027, in acest context se deschid noi orizonturi pline de oportunități, dar și provocări în utilizarea fondurilor europene. În acest peisaj, rolul companiilor de consultanta devine vital pentru accesarea noilor surse de finantare.

“Batalia pe Consultanti”

Noua perioadă financiară aduce o schimbare de paradigmă, cu un focus puternic pe digitalizare, sustenabilitate și inovație. Beneficiarii trebuie sa se adapteze.

De ce ai nevoie de consultant? Consultantul aduce o înțelegere aprofundată a liniilor de finanțare și a cerințelor specifice fiecărui program. Această cunoaștere este vitală în navigarea prin complexitatea regulilor și procedurilor UE, crescând astfel șansele de succes în obținerea finanțării.

În acest context, cele mai puternice companii cum este de exemplu Urban Scope Romania, cu experiența sa în dezvoltarea de proiecte urbane inteligente și sustenabile, cu accesari de peste 1,5 miliarde euro, sunt pregatite si poziționate ideal pentru a juca un rol esențial în canalizarea fondurilor europene către inițiativele si obiectivele de investitii prioritare pentru oraselor din Romania.

“Consultant sau Partener pentru Dezvoltare?”

Eficiența accesării și utilizării fondurilor UE în noua perioadă financiară va depinde semnificativ de parteneriatele strategice. Prin colaborarea stransa dintre administrațiile publice locale și consultanți, se poate accelera dezvoltarea cu fonduri nerambursabile si facilita alinierea proiectelor la standardele UE precum și o implementare eficientă, valorificând astfel la maxim oportunitatile oferite de calitatea de membru al Uniunii Europene.

Perioada 2021-2027 reprezintă o oportunitate unică pentru România de a-și accelera dezvoltarea prin fondurile europene. Astfel, Consultantul nu este doar un intermediar, ci un partener strategic, esențial pentru maximizarea șanselor de succes în accesarea finanțărilor  dar si in implementarea eficientă a proiectelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.