Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunt tot mai dese atacurile între PNL și USR PLUS. PNDL 3 este mărul discordiei acum

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Viceliderul grupului PNL din Senat, Eugen Ţapu-Nazare, a declarat, vineri, că nu înţelege atitudinea unor lideri ai USR în ceea ce priveşte Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Senatorul PNL Neamţ a făcut referire la declaraţiile vicepreşedintelui USR, deputatul Iulian Bulai, care a precizat că nu susţine acest program, potrivit Agerpres.

"Actul de guvernare nu înseamnă doar "corectitudine politică", doar în sensul înţeles de Iulian Bulai, ci înseamnă şi dezvoltare. Îmi pare rău că pentru deputatul Bulai este mai importantă comunitatea LGBTQ decât comunitatea rurală din judeţul Neamţ", a declarat senatorul liberal Eugen Ţapu-Nazare.

Parlamentarul a explicat că 65% din populaţia judeţului Neamţ trăieşte în mediul rural şi are nevoie de investiţii.

"Este de neînţeles de ce unii ţin musai să vorbească atunci când ar putea să tacă. De unde această permanentă dorinţă de afirmare? Pentru mine, unii dintre liderii USR, aşa cum este cazul deputatului Iulian Bulai, rămân un veşnic mister. Nu mă interesează ce statui a întruchipat pe unde a fost, nu mă interesează ce atitudini ale sale s-au viralizat în sens negativ, mă contrariază însă dezinteresul său faţă de comunităţile rurale din judeţul care l-au făcut deputat. Ori nu ştie că 65% din populaţia judeţului Neamţ trăieşte în mediul rural, ori este neîmpăcat pentru că USR nu are primari în judeţul Neamţ. Indiferent de motive, Iulian Bulai pare extrem de supărat pe Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", anunţat de Guvernul Cîţu, şi critică înainte să priceapă, de parcă nu ar face parte din Coaliţia de guvernare", a declarat, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES, viceliderul grupului PNL din Senat.

Eugen Ţapu-Nazare a subliniat că apa, canalizarea şi asfaltul sunt utilităţi esenţiale în toate comunităţile locale, indiferent de cine sunt conduse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.