Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUPĂRARE mare în Anglia, după umilința cu România: Manchester City scrie că englezii au avut ghinion

România U21 a învins Anglia U21, scor 4-2, în al doilea meci de la Campionatul European de tineret, iar fanii englezi s-au arătat complet nemulțumiți de prestația favoriților.

În cadrul live text-ului BBC, fanii englezi şi-au ieşit din minţi pe final: "Wow. Ce se întâmplă cu defensiva asta? Avem o grămadă de jucători de Premier League aici... şi pierdem cu România! Poate echipa feminină a Angliei va câştiga Mondialul. Cu băieţii ne-am lămurit. La ce naiba se gândeşte selecţionerul? De ce n-au intrat de la început Foden şi Abraham?", au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Administratorii contului de Twitter al clubul Manchester City au reacţionat după ce Anglia a pierdut meciul cu România, scor 2-4, la CE de tineret, estimând că jucătorii englezi au fost lipsiţi de noroc.

"O seară dificilă pentru tinerii lei, eliminaţi de la Euro U21 după o încleştare dramatică în meciul cu România. Băieţi ghininişti", a notat campioana Angliei.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa pentru tricolori, pe 24 iunie, de la ora 22:00, care au 6 puncte după două meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.