Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Super Liga - Proprietarul lui Arsenal cere scuze jucătorilor

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Tehnicianul echipei Arsenal, Mikel Arteta, a declarat că patronul clubului, Stan Kroenke, şi-a cerut iertare după retragerea din Superliga europeană, informează bbc.com potrivit Agerpres.

Arteta a precizat că suporterii au transmis “cel mai puternic mesaj” că se opun Superligii. Antrenorul a menţionat că el a vorbit cu Kroenke şi cu preşedintele executiv Vinai Venkatesham, iar acesta din urmă a vorbit cu jucătorii.

“Proprietarii au responsabilitatea maximă de a conduce clubul de fotbal şi ei au spus: ‘scuze că am afectat echipa, am făcut-o fără capacitatea de a comunica într-un mod diferit mai devreme şi vă rog să le transmiteţi mesajul meu jucătorilor – este tot ce pot cere”, a explicat Arteta.

Tehnicianul a declarat că el a aflat vestea creării Superligii europene cu puţin înainte să apară în presă. “Apoi totul a scăpat de sub control şi lumea a reacţionat într-un mod unit. Nu a fost vreme să ne gândim prea mult şi să se evalueze ceva pentru că atunci când s-a aflat, deja a venit peste un tsunami şi pur şi simplu i-a pus capăt. Vinai a vorbit cu mine şii mi-a explicat un pic ce se întâmpla. A fost foarte clar şi transparent cu mine. Înţeleg de ce noi nu ştiam, nu eram implicaţi în decizie”.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. Dintre fondatori, au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.