Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Super-medicamentul natural care vindecă o mulțime de boli - Care sunt efectele și contraindicațiile

albine

Veninul de albine este o substanţă organică foarte complexă. În aparenţă, este un lichid clar şi apos, dar pe lângă apă (88%) conţine glucoză, fructoză, proteine toxice, lipide, săruri minerale şi acizi organici.

Medicina modernă a pus la punct metode diferite de folosire a veninului de albine: de la injectarea lui, după ce a fost purificat, până la aplicarea lui sub formă de unguente. Iată şi câteva dintre afecţiunile tratate cu succes de acest leac!

Proprietăţile veninului de albine – Reumatismul

Cu ajutorul veninului sunt stopate multe din neplăcerile cauzate de artrită, sciatică, spondiloză. Administrarea se face strict sub control medical prin injecţii sau prin unguente. Odată cu veninul sunt eliberate în organism aproape 18 substanţe active printre care se numără şi melitina, un antiinflamator de 100 de ori mai puternic decât hidrocortizonul. Faţă de alte medicamente de sinteză, el stimulează organismul să producă singur cortizolul, un hormon cu efect antireumatic, potrivit clicksanatate.ro.

Proprietăţile veninului de albine – Migrenele

Durerile de cap, dar şi afecţiunile neurologice precum nevralgiile şi nevritele pot fi tratate cu ajutorul veninului de albine. Durerile trec ca prin minune în urma unui tratament pe baza acestui medicament natural, iar explicaţia constă tot în efectul lui antiinflamator. La baza acţiunii sale stă adolapinul, care se comportă ca un analgezic, potrivit exquis.ro

Proprietăţile veninului de albine – Artrita şi hipertensiunea

Iată încă două dintre bolile cardiovasculare pe care le poate ţine sub control veninul de albine. Pentru că are efect anticoagulant, hipotensiv şi dilatator al vaselor de sânge, poate trata varicele şi tromboza, ameliorând circulaţia periferică. În plus, veninul de albine este şi un bun stimulator cardiac şi apără inima împotriva aritmiilor.

Proprietăţile veninului de albine – Afecţiunile dermatologice

Rănile care se vindecă mai greu, eczemele, micozele, negii, dermatita seboreică, psoriazisul, toate sunt boli pentru care veninul de albine face minuni. În ceea ce priveşte rănile, veninul le închide rapid şi fără să lase urme. De altfel, leacul albinelor are şi efect de întinerire a pielii pentru că îmbunătăţeşte circulaţia sângelui de la nivelul dermului.

Atenţie!

Veninul de albine e contraindicat celor care au:

– hipersensibilitate alergică

– diabet

– nefrită

– tuberculoză

– hepatită

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.