Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supercom a câştigat o licitaţie de 297 milioane lei pentru gestionarea deşeurilor în judeţul Dâmboviţa

SUPERCOM
supercom

Operatorul de salubritate Supercom a anunţat luni că a câştigat o licitaţie publică organizată de către ADI Salubritate, pentru gestionarea deşeurilor în judeţul Dâmboviţa, contractul având o durată de opt ani şi o valoare de aproximativ 297 milioane lei (peste 60 de milioane de euro), arată News.ro.

”Vineri, 2 iulie, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia, compania Supercom a semnat un nou contract de colectare şi transport ale deşeurilor municipale din judeţul Dâmboviţa, în urma participării şi câştigării licitaţiei publice organizată de către ADI Salubritate. Contractul are o durată de 8 ani şi o valoare de aproximativ 297 milioane lei (peste 60 de milioane de euro)”, informează compania.

Este un proiect de gestionare a deşeurilor, derulat la nivelul judeţului Dâmboviţa, primul judeţ din România care a beneficiat de fonduri europene pentru implementarea Măsurii „Reabilitarea sistemului de colectare, transport, tratare şi depozitare a deşeurilor solide în judeţul Dâmboviţa”, prin Programul ISPA.

”Prin noul contract, Supercom îşi continuă activitatea de preluare şi transport ale deşeurilor menajere din judeţ, iar din 2022 va începe colectarea şi transportul de deşeuri selective. Colectarea selectivă se va face la sursă, de către fiecare cetăţean, prin adunarea deşeurilor reciclabile în pubele dedicate”, mai arată compania.

Compania precizează că va pune la dispoziţia cetăţenilor 156.000 pubele, 5.200 containere, saci de gunoi speciali şi recipienţi metalici şi va mări flota în judeţ cu 120 utilaje pentru asigurarea serviciului de colectare selectivă şi transport.

„Am dezvoltat un parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru a oferi cetăţenilor servicii de salubritate la cele mai înalte standarde europene. Faptul că astăzi am semnat un nou contract în urma câştigării licitaţiei publice ne arată că avem încrederea nu doar a administraţiei, dar şi a cetăţenilor. Suntem unul dintre cei mai mari operatori din România şi investim constant în echipamente şi utilaje noi, asigurăm servicii performante şi propunem servicii noi. În Dâmboviţa, din 2022 vom începe colectarea şi transportul deşeurilor selective”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, preşedinte al Supercom.

Supercom este unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 1990 de Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare etc.

În cele trei decenii de activitate, compania a avut colaborări pe termen lung cu administraţiile locale, atât cele din Bucureşti, cât şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa.

Are 31 de puncte de lucru în toată ţara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.