Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supercupa Franței se va juca în acest an în Bangkok

broadbandtvnews.com
ligue 1

Trofeul Campionilor, meciul dintre câştigătoarea Ligue 1 şi cea a Cupei Franţei, va avea loc în acest an pe 5 august, pe Stadionul Naţional Rajamangala din Bangkok, capitala Thailandei, a anunţat joi Liga de fotbal profesionist din Franţa (LFP).

După două ediţii consecutive în Israel, la Tel Aviv, Trofeul Campionilor (Supercupa Franţei) se va disputa în 2023 în Thailanda, pe Stadionul Naţional Rajamangala din Bangkok, conform Agerpres.

Trofeul Campionilor a mai fost organizat de trei ori în Asia, de fiecare dată în China, în 2014 la Beijing, iar în 2018 şi 2019 la Shenzhen. "LFP a ales să revină în Asia, un continent cheie şi prioritar în strategia sa de dezvoltare internaţională", notează site-ul Ligii de fotbal profesionist din Hexagon.

PSG este aproape să câştige un nou titlu în Ligue 1, având un avans de 7 puncte faţă de a doua clasată, Olympique Marseille, când mai sunt zece etape. Semifinalele Cupei Franţei, Nantes - Olympique Lyon şi Annecy-Toulouse, sunt prevăzute pe 5 şi 6 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.