Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUPEREROII puși pe TUȘĂ după 50 de ani - Convenția Comic-Con de la San Diego a fost anulată pe fondul pandemiei

https://www.dictionary.com/
supereroi

Comic-Con de la San Diego, cea mai mare convenţie din lume consacrată filmelor cu supereroi, benzilor desenate şi jocurilor video a decis să anuleze ediţie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, o premieră în 50 de ani de existenţă, scrie AFP, citată de news.ro.

Evenimentul din industria de divertisment a Statelor Unite şi nu numai, Comic-Con atrage în fiecare an, în luna iulie, aproape 135.000 de fani, adesea costumaţi, şi o mulţime de staruri, creatori şi magnaţi de la Hollywood.

Dar guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a avertizat recent că din cauza pandemiei de Covid-19 marile adunări au puţine şanse să mai fie autorizate înainte de toamnă, iar organizatorii Comic-Con au fost obligaţi să suporte consecinţele.

Ei au anunţat vineri "cu profund regret că nu va mai fi Comic-Con în 2020".

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Într-un comunicat, ei au precizat că "sperau să poată amâna această decizie" dar avertismentele recente, între care cele ale guvernatorului Gavin Newsom, "au stabilit clar că nu ar fi fost prudent să ne menţinem planurile pentru anul acesta".

Fanii care şi-au cumpărat deja bilete pentru patru zile de sărbătoare şi avanpremiere vor putea să-şi recupereze banii sau să aleagă să participe la ediţia din 2021.

Evenimentul de patru zile, care are loc anual şi care a debutat ca o adunare a fanilor SF de benzi desenate în 1970, este în prezent cea mai mare convenţie de acest fel din lume, a mii de fani care participă la întâlniri cu actorii, la vizionări de filme şi jocuri video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.