Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SuperLiga ofensivă! Tu cum joci în etapa 12?

Superbet
eeee

Avem o nouă etapă plină de suspans în SuperLigă, iar jocul rezultatelor poate duce la schimbarea liderului, dar și a „lanternei roșii”. Campionatul României a urcat în top 5 ligi europene la media de goluri marcate, iar runda cu numărul 12 propune meciuri cu potențial mare de spectacol.

Toate duelurile din SuperLigă pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru etapa a 12-a și alege-ți favoritele!

Ploaie de goluri în SuperLigă!

Primele 11 etape din ediția 2023-24 a SuperLigii au fost extrem de spectaculoase din punctul de vedere al numărului de goluri. 242 de reușite au fost contabilizate înaintea actualei runde, cu o medie de 2.81 goluri/meci. Acest raport situează campionatul României pe locul 5 între principalele competiții naționale din Europa, fiind depășit doar de Bundesliga, Premier League, La Liga și HNL Croația.

FCSB și CFR Cluj sunt echipele care au contribuit cel mai mult spectacolul ofensiv și nu este o coincidență că ocupă primele două locuri atât în clasamentul general, cât și în cel al golurilor marcate, având fiecare o medie de 2.18 reușite/meci. Despărțite de un punct, ambele sunt mari favorite să câștige și în această rundă. Sâmbătă, de la ora 21:30, FCSB joacă pe terenul singurei echipe din SuperLigă fără victorie după 11 etape, FC Botoșani. Tradiția este clar de partea trupei lui Charalambous. Din 26 de dueluri directe în toate competițiile, moldovenii au câștigat o singură dată, au 5 remize și 20 de înfrângeri. Pentru o nouă victorie, FCSB are cotă 1.95, față de 3.80, cât a primit echipa lui Dan Alexa.

La un punct în spatele liderului stă CFR Cluj. Aflată la un punct în spate, echipa din Gruia este gata să speculeze orice pas greșit al roș-albaștrilor. Duminică, de la ora 21:30, ardelenii joacă pe Arena Națională, împotriva lui Dinamo, într-o confruntare a extremelor din topul ofensivelor. În timp ce trupa lui Mandorlini este prima la media de goluri, alături de FCSB, alb-roșiii au cel mai slab atac al SuperLigii, cu doar 7 reușite în 11 etape, o medie de 0.64 goluri/meci. Și pentru dinamoviști, aflați pe penultimul loc, rezultatul de sâmbătă, de la Botoșani, este important. Dacă moldovenii o înving pe FCSB, îi predau „lanterna roșie” echipei lui Burcă. 1.60 este cota lui Dinamo pentru un gol marcat în poarta CFR-ului, care a primit 1.72 pentru o victorie pe Arena Națională.

Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Dorinel a betonat apărarea

Revenită în SuperLigă, Oțelul a fost campioana remizelor în prima treime a sezonului regular. Trupa lui Dorinel Munteanu are nu mai puțin de 8 egaluri în primele 11 runde și se laudă cu cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 9 goluri primite. Duminică, de la ora 16:00, gălățenii primesc vizita Farului, în alt duel al extremelor. Campioana este singura echipă din SuperLigă fără remiză în acest sezon. 3.50 este cota Superbet pentru un egal la Galați, unde „marinarii” lui Hagi sunt favoriți la victorie și au primit 2.20, față de 3.40, cota Oțelului pentru al treilea succes al sezonului.

Dacă Oțelul are cea mai bună apărare, la polul opus se situează FC Voluntari, cu o medie de 2.09 goluri primite/meci. Ilfovenii au motive de îngrijorare înaintea acestei etape. Sâmbătă, de la ora 18:45, joacă împotriva Universității Craiova, care a făcut o demonstație de forță runda trecută, când a marcat de 5 ori împotriva Botoșaniului. 1.85 este cota oltenilor pentru o victorie la Voluntari, unde nu au mai câștigat din 2019.

Meciurile din SuperLigă se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de Superpariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.