Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superliga: Rapid a fost umilit la malul mării, 2-7 cu Farul

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii, potrivit news.ro.

Rapid a suferit o umilinţă inexplicabilă la Ovidiu, unde a fost învinsă categoric de Farul, cu 7-1. Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după ce în startul partidei Mazilu a căzut în careu în urma unui contact cu portarul Moldovan şi arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti. A executat Alibec şi a înscris. Tudor Băluţă a majorat scorul în minutul 23, apoi Alibec a trimis în bară (min. 27) şi din corneul care a urmat, Băluţă a făcut 3-0. Golul al patrulea a căzut în minutul 45, la o greşeală a lui Săpunaru, când Alibec a reuşit şi el dubal. 4-0 pentru Farul scorul pauzei.

Rapid a părut că poate reintra în joc în minutul 58, după golul lui Săpunaru, însă în minutul 61 Alibec a înscris din nou, făcând tripla. Au mai venit două goluri înscrise de Louis Munteanu în minutele 74 şi 77 şi dezastrul giuleştenilor a fost complet.

În minutul 84 Kevin Boli a comis henţ în careu şi arbitrul a dictat penalti pentru Rapid. Dugandzic a transformat şi a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

FARUL: Aioani - D. Kiki, Larie (K. Boli 56), Artean, Borza (Sîrbu 68) - T. Băluţă (Doukoure 45), Nedelcu, Grameni – Alibec (Sali 68), L. Munteanu, Mazilu (Mateus Criciuma). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

RAPID: H. Moldovan - R. Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Kait, Al. Albu (P. Iacob 79), Al. Ioniţă II (Emmers 29) – Sefer (Pănoiu 45), Dugandzic, Funsho Bamgboye. Antrenor: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: D. Kiki 78 / H. Moldovan 2, Săpunaru 32, Funsho Bamgboye 56, Junior Morais 71, Dugandzic 90+1

Arbitri: Cătălin Popa - George Neacşu, Mihai Marica - Kovacs Szabolcs

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi

Observator: Vasile Bratu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.