Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supermarket din Ploieşti, amendat cu 40.000 de lei. Ce nereguli au descoperit comisarii ANPC

supermarket carne

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Prahova a aplicat amenzi de 40.000 de lei şi a dispus oprirea temporară a activităţii în mai multe zone ale unui supermarket din Ploieşti în care au fost depistate nereguli.

Conform unui comunicat emis, marţi, de Prefectura Prahova, controlul CJPC a fost efectuat în urma apariţiei în spaţiul public a nemulţumirilor unei consumatoare cu privire la supermarketul respectiv.

Astfel, comisarii de la Protecţia Consumatorului au depistat mai multe nereguli: zonele de prezentare a verdeţurilor şi a preparatelor din carne erau neigienizate, în zona de legume-fructe existau diferenţe în informare cu privire la ţara de origine, în camera rece au fost găsite preparate culinare cu stare termică schimbată, în lăzile frigorifice în care erau depozitate produsele congelate era prezent strat gros de gheaţă, chedere cu resturi alimentare şi neigienizate.

"La momentul controlului, problema reclamată fusese remediată, însă în urma extinderii acestuia, au fost constatate deficienţe (...). Pentru deficienţele constatate, operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare totală de 40.000 lei, un avertisment şi a fost dispusă oprirea temporară a activităţii în zonele care prezentau neconformităţi", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.