Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superstarul NBA, LeBron James, nu are de gând să se retragă din activitate: Adevărata întrebare pe care mi-o pun este: pot să mai joc fără să trişez?

totalbaschet.ro
LeBron James

Superstarul NBA şi al echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a declarat miercuri seară, în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor de la Los Angeles, că este în continuare animat de dragostea pentru acest sport şi că nu a venit încă momentul să se retragă la vârsta de 38 de ani, conform news.ro.

"Nu-mi pasă câte puncte mai înscriu sau ce sunt capabil să fac pe parchet", a declarat LeBron James, după ce a primit un premiu la ceremonia de decernare a premiilor ESPY, un eveniment creat de grupul de difuzare ESPN.

"Adevărata întrebare pe care mi-o pun este: pot să mai joc fără să trişez? În ziua în care nu voi mai putea da nimic pe teren va fi semnul de moarte al carierei mele. Sunteţi norocoşi, băieţi, că acea zi nu este astăzi", a adăugat James, premiat pentru că a devenit în februarie cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA, devansându-l pe Kareem Abdul-Jabbar.

Cvadruplul campion NBA, care va împlini 39 de ani în decembrie, a pus astfel capăt speculaţiilor privind o eventuală retragere a sa. La sfârşitul lunii mai, după ce Lakers a fost eliminată în finala Conferinţei Vest de Denver (4-0), el pusese sub semnul întrebării viitorul său ca jucător.

"Când s-a încheiat sezonul, am sugerat într-adevăr că nu eram sigur că voi continua. Mi-am pus aceeaşi întrebare pe care mi-am pus-o în ultimul an sau doi", a adăugat el miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.