Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superstarurile de la Hollywood, o clică de drogați? Vedetă arestată pentru poseseie de cannabis

Radu Pop
canabis

Gigi Hadid a fost amendată cu echivalentul a 1.220 de dolari americani în Insulele Cayman după ce a fost arestată pentru posesie de canabis, informează PA/DPA, relatează Agerpres.

Hadid, supermodelul în vârstă de 28 de ani, gazda concursului Netflix "Next In Fashion", a fost arestată împreună cu prietena sa Leah McCarthy pe 10 iulie.

Potrivit Serviciului vamal din Insulele Cayman, cele două au fost arestate pentru "import de marijuana şi de ustensile folosite pentru consumul de marijuana".

Hadid şi McCarthy sosiseră cu un avion privat din SUA, unde bagajele lor au fost percheziţionate, fiind descoperită o cantitate mică de canabis.

Cele două au apărut în faţa unei instanţe din Insulele Cayman pe 12 iulie şi au fost acuzate de importul unui drog controlat şi a unor ustensile pentru consumul de droguri, acuzaţii la care au pledat vinovate.

Tinerele au fost amendate cu câte 1.000 de dolari Insulele Cayman, dar au evitat o condamnare, potrivit autorităţilor.

Un reprezentant al lui Gigi Hadid a declarat că aceasta "s-a bucurat" de Insulele Cayman în pofida arestării şi că marijuana a fost cumpărată legal din New York, în baza unei reţete medicale.

Hadid şi-a început cariera în modelling la vârsta de doi ani, după ce a fost descoperită de co-fondatorul Guess, designerul de origine marocană Paul Marciano.

Gigi - vedetă mare

Gigi a lucrat cu branduri precum Versace, Chanel, Fendi şi Marc Jacobs şi are peste 30 de apariţii pe coperta ediţiilor internaţionale ale revistei Vogue. Vedeta are o fiică cu fostul membru al trupei One Direction Zayn Malik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.