Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii echipei Glasgow Rangers au primit interdicție la Lyon

www.rangers.co.uk
Glasgow Rangers

Clubul Glasgow Rangers s-a declarat "derutat şi frustrat" de decizia Ministerului francez de Interne de a interzice deplasarea suporterilor scoţieni la meciul de la Lyon, cu formaţia locală Olympique, programat joi seara în cadrul competiţiei Europa League la fotbal, informează AFP, potrivit Agerpres.

Rangers, la care joacă fotbalistul român Ianis Hagi, a explicat, într-un comunicat, că a fost informat luni după-amiază de către autorităţile franceze în legătură cu această decizie.

"Înţelegem că 'Festivalul Luminilor', care are loc în oraş va pune la încercare poliţia şi infrastructura", a precizat campioana Scoţiei.

"La începutul săptămânii trecute, (autorităţile) şi-au dat acordul pentru sosirea a 2.200 de suporteri. A întoarce această decizie este un lucru confuz şi extrem de frustrant, având în vedere termenul scurt. Este incredibil că, la trei zile după această decizie şi cu trei zile înainte de meci, suporterii noştri vor fi lăsaţi deoparte", a regretat clubul din Glasgow.

Olympique Lyon şi Glasgow Rangers au deja asigurată prezenţa în fazele următoare ale competiţiei, optimi, respectiv baraj pentru optimi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.