Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii echipei Legia Varşovia, interzişi la următoarele cinci meciuri în deplasare din cupele europene

etimg.com
minge

Echipa poloneză de fotbal Legia Varşovia nu va fi însoţită de suporteri la următoarele cinci meciuri europene pe care le va disputa în deplasare, a anunţat miercuri UEFA, după incidentele care au avut loc înaintea meciului cu formaţia engleză Aston Villa, luna trecută, în Europa Conference League, informează Reuters.

Fanilor Legiei li s-a interzis intrarea la meciul de la Birmingham din 30 noiembrie, în urma ciocnirilor cu poliţia în afara stadionului, iar echipa din Premier League a depus o plângere la UEFA, acuzând comportamentul suporterilor polonezi.

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis să interzică echipei Legia Varşovia să vândă bilete suporterilor săi pentru următoarele cinci meciuri în deplasare din competiţiile europene în urma tulburărilor provocate de fani şi daunele produse, precum şi pentru aruncarea de obiecte şi aprinderea de artificii.

Clubul polonez a primit şi o amendă de 100.000 de euro şi i s-a ordonat să contacteze clubul Aston Villa în termen de 30 de zile pentru soluţionarea prejudiciului cauzat de suporterii săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.