Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii înscrişi în Programul Doar Dinamo Bucureşti mai oferă 50.000 de euro clubului 'alb-roşu', pentru plata salariilor jucătorilor

www.gsp.ro
Dinamo

Suporterii înscrişi în Programul Doar Dinamo Bucureşti mai oferă 50.000 de euro clubului "alb-roşu", pentru plata salariilor jucătorilor, potrivit news.ro.

"După plata licenţei de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alţi 50.000€, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranşe deja transferate către club, 200.000€ şi 150.000€.

Membrii DDB vor primi prin email invitaţia de a vota această propunere.

Nu putem lăsa echipa la greu.

Banii cu care ajutăm clubul NU SE PIERD şi nu sunt puşi într-un sac fără fund. Măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura de acest lucru sunt acestea:

1. Banii ajung în club sub formă de împrumut.

2. Contractele pe care le încheiem sunt pregătite de experţii pe probleme juridice din boardul DDB. Suntem asistaţi de o casă de avocatură, ”Ţucă, Zbârcea & Asociaţii”, care este lider în domeniu în România.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ PRIMUL Protest din România: bărbat cu sârmă ghimpată și cap de porc, în stradă, ÎMPOTRIVA izolării

3. Persoanele desemnate de către boardul DDB asistă la efectuarea plăţilor şi intră în posesia copiilor de pe ordinele de plată. Astfel ne asigurăm că banii ajung la jucători.

4. La data scadentă, dacă sumele nu se întorc în ProgramDDB, acestea se transformă în acţiuni.

În felul acesta membrii DDB pot ajunge să deţină 20% din Clubul Dinamo.

Măsurile sunt gândite în aşa fel încât un potenţial investitor SERIOS să poată prelua clubul fără a fi împiedicat de intervenţia noastră.

Dorim ca investitorii interesaţi de preluarea pachetului majoritar să se prezinte în mod deschis şi transparent şi să prezinte garanţii solide că pot ţine un club ca Dinamo.

În România au fost prea multe experienţe nefericite cu anonimi care au preluat destinele unor cluburi pe baza unor PROMISIUNI şi apoi au dispărut în ceaţă.

Tocmai de aceea trebuie să fim pregătiţi, noi, suporterii, să preluăm clubul, în cazul în care nu va exista alternativa unui investitor SERIOS.

Până la urmă suntem singurii care am trecut dincolo de vorbe şi promisiuni, LA FAPTE.

Suntem 5.600 de membri DDB. În momentul în care vom ajunge la 10.000 de membri în ProgramDDB, vom fi gata să ne asumăm preluarea clubului, adică pachetul majoritar de acţiuni", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.