Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii lui Lazio nu sunt interesaţi de Conference League

www.prosport.ro
Lazio

Suporterii echipei de fotbal Lazio Roma nu sunt interesaţi de Europa Conference League, scrie ziarul Corriere della Sera, citat de TuttoMercatoWeb, informează Agerpres.

Clubul din capitala Italiei a vândut doar 11.000 de bilete pentru meciul de marţi cu echipa olandeză AZ Alkmaar, de pe Stadio Olimpico, din turul optimilor de finală ale acestei competiţii. Lazio nu a vândut niciodată atât de puţine bilete pentru un meci din optimile de finală ale unei competiţii internaţionale.

În 2013 au fost 28.000 de fani în tribune la meciul cu VfB Stuttgart, iar în 2018, peste 20.000 de suporteri la întâlnirea cu Dinamo Kiev, amândouă din optimile Europa League. În sezonul 1998-1999, 25.000 de "tifosi" au fost prezenţi la duelul cu Partizan Belgrad din optimile Cupei Cupelor.

Mai mulţi de 15.000 de spectatori au fost prezenţi pe Olimpico la meciul Lazio - Rapid Viena disputat în returul optimilor de finală ale ediţiei 1997-1998 a Cupei UEFA, chiar dacă formaţia italiană era aproape sigură de calificare, după 2-0 în deplasare în tur.

Lazio a eliminat-o pe CFR Cluj în play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League, după 1-0 acasă, cu doar 10.000 de spectatori pe Olimpico, şi 0-0 în deplasare.

Prima câştigătoare a Conference League, în sezonul trecut, a fost marea rivală a lui Lazio, AS Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.