Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii lui PSG, furioşi în faţa sediului clubului şi a casei lui Neymar

captură TV
franta violente suporteri

Sute de suporteri ai echipei de fotbal Paris Saint-Germain, între care grupuri de "ultras" s-au adunat, miercuri, în faţa sediului clubului, dar şi în faţa casei lui Neymar din Yvelines, pentru a-şi manifesta nemulţumirile, acţiuni condamnate imediat de clubul parizian, informează AFP, potrivit Agerpres

Conform unor înregistrări video difuzate pe Twitter, mai mulţi suporteri îmbrăcaţi în negru s-au postat în faţa casei lui Neymar, accidentat până la finele sezonului, cântând "Neymar rupe-te".

"Paris Saint-Germain condamnă cu fermitate aceste manifestări intolerabile şi insultătoare ale unui mic grup de indivizi, care au avut loc miercuri", a reacţionat clubul într-un comunicat difuzat în cursul serii.

"Indiferent care ar fi nemulţumirile, nimic nu poate justifica asemenea acte. Clubul îşi susţine în totalitate jucătorii, staff-ul şi toate persoanele vizate de aceste comportamente ruşinoase", se mai arată în comunicat.

Aceste evenimente au intervenit după trei zile de la înfrângerea cu Lorient de pe Parc des Princes (1-3), a treia a clubului parizian în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu.

"Ne-am săturat de mercenari! Afară cu Messi! Afară cu Nasser (Al-Khelaifi, preşedintele clubului)", "Direcţia demisia" sau "Paris suntem noi", au scandat suporterii furioşi şi în faţa sediului clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.